Vanuit richting Helmond

Sla op de N270 ter hoogte van het Esso pompstation naar Liessel (Binderendreef). Sla na de spoorwegovergang op rotonde linksaf (3/4) naar de Industrieweg. U kunt parkeren bij het bedrijf VKV Kunststof Verspaning. Volg de speciale borden voor parkeren.

Vervolgens loopt u te voet via de “grote bottel” en de “kleine bottel” zie lange groene pijl naar de Vlierdenseweg. Het begin van de route. U kunt ook de Industrieweg aflopen en dan komt u op het kruispunt Vlierdenseweg/Sint Jozefstraat. Dit punt is zeer druk en er kunnen wachttijden ontstaan bij de kassa’s.

Vanuit richting Venray

Sla op de N270 af naar Deurne Centrum via de Houtenhoekseweg. Sla ter hoogte van Mondzorg Deurne rechstaf de Stationsstraat in. Volg deze tot voorbij de spoorwegovergang en ga vervolgens eerste weg link richting P+R station waar veruit de meeste parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Er zijn ook plaatsen bij Lidl waar u toestemming heeft om te parkeren. De poort blijft ook na sluitingstijd open.

Als u parkeert bij P+R Station Deurne dan kunt u ook via de Steenovenweg of de Jan van Eijkstraat de Heilight Parade bereiken en vermijd u het kruispunt Vlierdenseweg/Sint Jozefstraat. Dit punt is zeer druk en er kunnen wachttijden ontstaan bij de kassa’s. Volg de borden met kassa en de richtingspijlen.

Vanuit richting Asten via Vlierden

Neem ter hoogte van Vlierden de Vlierdensedreef naar Deurne. Sla af op de rotonde (1/4) waar richting Liessel aangegeven staat naar rechts (Knoflookpad). Volg deze weg verder via de Theo van Doesburgstraat tot bij de rotonde op de Liesselseweg. Ga hier links richting centrum. Voor de spoorwegovergang ga bij de stoplichten linksaf de Fabriekstraat in. Volg deze tot aan de P+R station Deurne.

Als u parkeert bij P+R Station Deurne dan kunt u ook via de Steenovenweg of de Jan van Eijkstraat de Heilight Parade bereiken en vermijd u het kruispunt Vlierdenseweg/Sint Jozefstraat. Dit punt is zeer druk en er kunnen wachttijden ontstaan bij de kassa’s. Volg de borden met kasse en de richtingspijlen.

Voor hulpdiensten, ouderenzorg die in het “binnengebied” van de Vlierdenseweg en Sint Jozefstraat moeten zijn dus in de volgende straten: Beukenstraat, Burgemeester Roefslaan, Sint Jozefpark, Kloosterstraat, Ouwerlingstraat, Keltenstraat, Esdoornstraat, Postbosstraat, Sint Jozefplein kan hier komen door om Deurne heen te rijden en dan via de Theo van Doesburgstraat of het Knoflookpad en de rotonde ter hoogte van SJVV te nemen en daar de Sint Jozefparochie binnen te rijden via de Molenweijerweg. Vervolgens sla je bij SJVV linksaf de Vloeieindsedreef op en ga je bij het Peelland College rechtsaf de Beukenstraat op richting het “binnengebied” waar al deze straten bereikbaar zijn. Dit is de enige route tijdens het evenement om het binnengebied te bereiken. Zie het kaartje hieronder.